Εμπειρίες

all-inclusive

Απολαύστε τη μαγεία της καλντέρας με τις κορυφαίες κρουαζιέρες μας στη Σαντορίνη. Για μια κλασική περιήγηση στο ηλιοβασίλεμα προτείνουμε τη δημοφιλή Santorini Gold Sunset Cruise ενώ για όσους αναζητούν απαράμιλλη πολυτέλεια η Private Caldera Catamaran Cruise είναι η κατάλληλη. Εάν είστε πραγματικά τολμηροί και θέλετε πραγματικά να πλεύσετε στις θάλασσες, προτείνουμε οπωσδήποτε ένα ιδιωτικό ταξίδι για να γνωρίσετε μερικά από τα αξέχαστα κοντινά νησιά του Αιγαίου. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο πλοίο για μια εμπειρία ζωής!

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
Kamares Apartments1
Kamares Apartments2
Kamares Apartments3
Kamares Apartments4
 - Kamares Apartments
Ημερήσια Κρουαζιέρα

10:30 - 15:30

Η Ημερήσια Κρουαζιέρα ξεκινά από το λιμάνι της Βλυχάδας στο νότιο τμήμα της Σαντορίνης. Πλέουμε κοντά στην Κόκκινη και Λευκή παραλία, με πρώτη στάση στο Μαύρο Βουνό για μπάνιο. Φορέστε τα γυαλιά θαλάσσης σας!

Συνεχίζουμε την ιστιοπλοϊκή μας περιπέτεια περνώντας από τον Ενετικό Φάρο στο Ακρωτήρι, μπαίνοντας στη μαγευτική Καλντέρα της Σαντορίνης. «Κρατήστε τα αυτιά σας στο έδαφος», καθώς ξεκινά το καθοδηγούμενο μέρος της κρουαζιέρας μας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και θαυμάστε την ηφαιστειακή περιοχή, όπου τα εντυπωσιακά χρώματα του εδαφικού ορίζοντα στα βράχια της Καλντέρας απλά θα σας καταπλήξουν!

Καθώς κατευθυνόμαστε προς τις Θερμές Πηγές, αφήστε την ενέργεια του ηφαιστείου και το πνεύμα του νησιού να σας ταρακουνήσουν. Επόμενος σταθμός η Θηρασία, ένα νησί των ψαράδων, ιδανικό για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα.
Η κρουαζιέρα τελειώνει σε ένα από τα πιο εκπληκτικά σημεία της Σαντορίνης, το παλιό λιμάνι του Αμμούδι. Στην Οία. (Σσσς…ίσως υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ένα pit-stop στον Άγιο Νικόλαο πριν την αποβίβαση…!).
 - Kamares Apartments
Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα

15:30 μετά τη δύση του ηλίου

Η διάσημη κρουαζιέρα μας Sunset Cruise ξεκινά από την Οία και τον γραφικό κόλπο Αμμούδι. Η πρώτη μας στάση είναι στη Θηρασιά για ένα δροσιστικό μπάνιο και κολύμβηση με αναπνευστήρα στα κρυστάλλινα νερά της. Συνεχίζουμε πλέοντας προς το Ηφαίστειο και τις Θερμές Πηγές. Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεωθερμικής ενέργειας κολυμπώντας στις ιαματικές πηγές του Ηφαιστείου.

Πλέοντας κατά μήκος της εκπληκτικής ακτογραμμής της Καλντέρας, ο οικοδεσπότης σας θα σας καθοδηγήσει στα ιστορικά και γεωλογικά δεδομένα που διαμόρφωσαν το σύμπλεγμα των νησιών της Σαντορίνης, ενώ θα γοητευτείτε από τους μοναδικούς βράχους και τα θεαματικά χρώματα του εδάφους στον ορίζοντα!

Απολαύστε το δείπνο σας στους κρυμμένους κολπίσκους του Μαύρου Βουνού και πλεύστε κοντά στην εντυπωσιακή Λευκή και Κόκκινη Παραλία, ζώντας το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο, λίγο πριν την αποβίβασή σας στο λιμάνι της Βλυχάδας.