Σχετικά με εμάς

Στο βράχο της Καλντέρας στα Φηρά, έναν από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Σαντορίνης, το Kamares Apartments προσφέρει στους επισκέπτες του ένα κατάλυμα αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που συνοδεύεται από μια εκπληκτική θέα, ενώ το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα δημιουργεί μια διαχρονική εμπειρία.
Ρομαντισμός και κομψότητα - Kamares Apartments

Ρομαντισμός και κομψότητα

Με ηλικία περισσότερο από έναν αιώνα, ένα συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών και «υπόσκαφων» χαρακτηριστικών της μοναδικής αρχιτεκτονικής του νησιού, έχουν μετατραπεί στα εκπληκτικά καταλύματα των Kamares Apartments.
Τα ασβεστωμένα διαμερίσματα, τα υπόσκαφα στο βράχο, είναι όλα σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα στον βράχο, με μπαλκόνια και θέα στο ηφαίστειο, σε ενα υπέροχο περιβάλλον.

Ο ρομαντισμός και η κομψότητα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική κάνουν τα Kamares Apartments τον ιδανικό προορισμό για πραγματικά αξέχαστες αναμνήσεις.

Το Kamares Apartments συνδυάζει αρμονικά την αισθητική της παραδοσιακής σαντορινιάς ζωής σε ένα από τα πιο μαγευτικά φυσικά περιβάλλοντα στον κόσμο.
Το φιλικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σας κατά τη διαμονή σας στο Kamares, καθώς και οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.